Familien Winther har stolte røtter fra Lofoten og mattradisjonene derfra.
Nærheten til naturen og våre unike norske råvarer preger alt vi lager, serverer og selger i lokalene på Aker Brygge. Å bygge kultur er viktig for Winther. Derfor har vi samlet et sterkt matfaglig team med store ambisjoner. Uansett hvilken rett du bestiller fra menyen på restaurant Winther, skal du kjenne smaken av gode råvarer. Våre ansatte er hele tiden på jakt etter de beste, tilpasset årstiden. Menyen er variert; fisk, skalldyr, ost og friske grønnsaker – og naturligvis et bredt utvalg av surdeigspizzaer, bakt i vårt eget bakeri og vår nylagede ferske pasta. Våre røtter er fra Norge, Lofoten og Gimsøya og vi smelter dette sammen med vår kjærlighet for Italia.
Ja, så kortreist er råvarene at selv Snøball mozzarellaen på pizzaene er ystet inhouse med melk levert direkte fra lokale gårder!