Lær om ost, lag ost og spis ost 22/5-2024

Lær om ost, lag ost og spis ost 22/5-2024

NOK 1,499.00

Et kurs for ALLE.

En unik anledning og opplevelse. På en date, sammen med ei venninne, venn, barnebarn eller bestemor.

Onsdag 22 mai kl.17.00.

Varighet : 1,5 - 2 timer

Du får en innføring i ost, lage din egen mozzarella og en smaking med ulike oster. Osten du lager får du ta med deg hjem.Dere kan bestille drikke underveis. Opplev magien når ostemassen blir til mozzarella.

Bli introdusert til ostens magiske verden. Du får være med på prosessen av osteproduksjon, og lage din egen økologiske “snøball”-mozzarella som du kan ta med hjem. Kurset holdes av 4. generasjons yster Siri Helen Winther og Winthers egne yster Davide Bueno, som sammen har godt over 30 års erfaring med osteproduksjon. Disse lidenskapelige oste-ekspertene vil veilede deg og tipse om de beste måtene å servere ost hjemme.

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke.

Mail bekreftelsen er deres billett til kurset.

Sted: Winther Artisan Food & restaurant , Grundingen 3 , 0250 Oslo

Billetter kan også kjøpes direkte via VIPPS . Betaling til 611450 og deretter kopi av betalingen til booking@wintherakerbrygge.no.

Quantity:
Add To Cart